دیفاری

مطالب زیبا

دیفاری

مطالب زیبا

طرز تهیه سمبوسه جنوبی

شنبه, ۸ آبان ۱۳۹۵، ۱۰:۴۲ ب.ظ

سمبوسه جنوبی

گوشت چرخ کرده ۰/۵ کیلو

پیاز درشت ۱ عدد

فلفل درشت دلمه ۲ عدد

سیب زمینی ۰/۵ کیلو

روغن به میزان کافی

سبزی دلمه ۱ کیلو

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

نان لواش ۲۰ عدد

آرد ۳ قاشق غذا خوری


  1. فلفل دلمه و پیاز را چرخ و با گوشت سرخ کنید.
  2. سیب زمینی ها و سبزی دلمه را ریز خرد کنید و به گوشت و فلفل دلمه بیفزایید.
  3. نمک و ادویه و فلفل بزنید و روی حرارت بسیار کم بگذارید با بخار خودش بپزد و مواد کاملاٌ به خورد هم بروند .
  4. نان لواش را مربع یا سه گوش ببرید و از مایه لای آن بگذارید و تا کنید . برای آن که لواش باز نشود ، سه قاشق آرد را با کمی آب حل کنید ، به طوری که مثل ماست سفت شود و محل بستن نان را با آن بچسبانید.
  5. لواش را در روغن فراوان و داغ سرخ کنید .
  6. میتونید برای تزئینش از جعفری و گوجه استفاده کنید.


لطفا منبع را ذکر نمایید : وبلاگ دیفاری

  • محمد حسینی