دیفاری

مطالب زیبا

دیفاری

مطالب زیبا

آموزش کامل طرز تهیه ژله نیمرویی مجلسی و خوشمزه با شیر

ژله نیمرو,طرز تهیه ژله نیمرو,دستور ژله نیمرو,درست کردن ژله نیمرو

آموزش تهیه دسر و دستور تهیه ژله نیمرو خوشمزه در منزل

مواد لازم ژله نیمرو

ژله موز :•: نصف بسته

شیر ولرم :•: یک و یک سوم پیمانه

ژله آلوئه ورا :•: ۱ بسته

رنگ زرد خوراکی :•: به میزان لازم

روغن مایع :•: به میزان لازم

ژله خرده شیشه,طرز تهیه ژله خرده شیشه,ژله خرده شیشه شفاف,ژله خرده شیشه با پور ژلاتین

ژله نیمرو,طرز تهیه ژله نیمرو,دستور ژله نیمرو,درست کردن ژله نیمرو

وسایل لازم ژله نیمرو

جا تخم مرغی

ظرف مورد نظر برای سرو

قلمو

ژله بستنی,طرز تهیه ژله بستنی,دستور ژله بستنی ساده,ژله بستنی چند رنگ

ژله نیمرویی,ژله نیمرو مامی سایت,ژله نیمرو با شیر,ژله نیمرو تصویری,ژله نیمرو طرز تهیه,ژله نیمرو شکل,نیمرو ژله ای,ژله ی نیمرو,تهیه ژله نیمرو,ژله نیمرویی,طرز تهیه ژله نیمرویی,آموزش ژله نیمرویی,ژله ی نیمرویی,تهیه ژله نیمرویی,تزیین ژله نیمرویی,ژله بستنی نیمرویی,دستور ژله نیمرویی,ژله نیمرو در مامی سایت,طرز تهیه ژله نیمرو با تصویر,طرز تهیه نیمرو ژله ای,ژله به شکل نیمرو,ژله به شکل نیمرو,ژله با شکل نیمرو,طرز تهیه ژله شکل نیمرو,آموزش ژله شکل نیمرو,تزیین ژله شکل نیمرو,ژله تزریقی به شکل نیمرو,ژله خوشمزه به شکل نیمرو,نیمروی ژله ای,طرز تهیه ژله ی نیمرو,طرز تهیه ژله ی نیمرویی,اموزش ژله ی نیمرو,دستور ژله ی نیمرو,طرزتهیه ی ژله نیمرو,طرز تهیه ژله نیمرو,دستور تهیه ژله نیمرو,تهیه ژله به شکل نیمرو,طرز تهیه ژله طرح نیمرو,طرز تهیه ژله مدل نیمرو,طرز تهیه ی ژله نیمرو,طرز تهیه ژله شبیه نیمرو

آموزش تهیه دسر و دستور تهیه ژله نیمرو خوشمزه در منزل

طرز تهیه ژله نیمرو

برای تهیه ژله نیمرویی ابتدا چند قطره از رنگ زرد خوراکی را در 1/3پیمانه شیر بریزید و کاملا با هم مخلوط کنید تا یکدست شود و در کناری بگذارید،سپس در کاسه ای نصف بسته از پودر ژله موزی را در نصف لیوان آب جوش بریزید و خوب مخلوط کنید تا ذره ای از پودر در کف کاسه نماندو با شیر و رنگ خوراکی مخلوط کنید.

قلمو را در مقداری روغن مایع بزنید و سپس قلمو را به داخل جا تخم مرغی ها بزنید تا کمی چرب شوند وبعد نصف آن را ژله موزی که آماده کرده اید بریزید(در بالا اشاره کردیم) و بمدت 30 تا 45 دقیقه در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.

بعد در کاسه ای ژله آلوئه ورا را با 1 لیوان آب جوش مخلوط کنید تا کاملا در همدیگر حل شوندو صبر کنید تا خنک شود،و1پیمانه شیر به آن بیفزایید و خوب هم بزنید.

پس از آنکه ژله موز خودش را گرفت از یخچال در آورید و لبه آن را با یک کارد بلند کنید و یک تکان محکم به ژله بدهید تا از ظرف جدا شود ویا در قابلمه ای که بزرگتر از جا تخم مرغها باشد آب جوش بریزید و ظرف را 30ثانیه در آب جوش قرار دهید و بعد از آب در آورید وتکان دهید تا زرده ها از ظرف جدا شوندوسپس در بشقابهای مسطح قرار دهید

هر کدام از زرده ها را در 1بشقاب قرار دهید زیرا قرار است سفیده آن را نیز در اطراف زرده بریزیم و بیش از 1 زرده در یک بشقاب جلوه زیبا وشیکی ندارد.پس زرده را در وسط بشقاب قرار دهید و ژلهسفیدی که آماده کردید را آرام به دور زرده بریزیدو30تا 45دقیقه در یخچال قرار دهید تا ببندد(این زمان ها برای دمای هر یخچالی متفاوت است)

بعد  از گذشت 30تا45دقیقه به ژله نیمرو سری بزنید اگر کاملا بسته شده بودند آنها را از یخچال در بیاورید و با یک چاقو اطراف سفیده را نامنظم ببرید و نوش جانتان کنید.

اگر دوست دارید ژله میوه ای یا ژله رولی تهیه کنید به لیست دسر های موجود در سایت سر بزنید.

ژله رولی,طرز تهیه ژله رولی,دستور درست کردن ژله رولی

آموزش کامل طرز تهیه ژله نیمرویی مجلسی و خوشمزه با شیر

لطفا منبع را ذکر نمایید : وبلاگ دیفاری

  • محمد حسینی