دیفاری

مطالب زیبا

دیفاری

مطالب زیبا

آموزش طرز تهیه شربت و مربای توت فرنگی خوش رنگ با عسل و شکر

مربای توت فرنگی,طرز تهیه مربای توت فرنگی,دستور درست کردن مربای توت فرنگی

آموزش دستور تهیه و طرز درست کردن مربای توت فرنگی خوشمزه در منزل

مواد لازم مربای توت فرنگی

توت فرنگی ریز و سفت و رسیده :•: 1 کیلو گرم

عسل یا شکر :•: 1 کیلو گرم

وانیل ( در صورت تمایل ) :•: 1 قاشق چای‌خوری

لواشک ترش,لواشک خوشمزه,طرز تهیه لواشک,لواشک میوه ای

مربای توت فرنگی شف طیبه,مربای توت فرنگی مطبخ خاله خانم,مربای توت فرنگی هانی شف

آموزش دستور تهیه و طرز درست کردن مربای توت فرنگی خوشمزه در منزل

طرز تهیه مربای توت فرنگی

ابتدا توت فرنگی ها را تمیز کنید و دم آنها را جدا سازید سپس خوب بشویید. توت فرنگی ها را داخل یک قابلمه لعابی بریزید و لابه لای آنها را عسل یا شکر بپاشید  و حدود 8 الی 9 ساعت بگذارید تا توت فرنگی‌ها به اصطلاح آب بیندازند.

سپس قابلمه را روی شعله زیاد اجاق گاز قرار دهید. هنگام جوشیدن، کفی روی سطح مربا ایجاد می‌شود که بهتر است آن را یکی دوبار بگیرید. در صورتی که مایل هستید طعم وانیل نیز در مربای شما باشد حالا هنگام اضافه کردن وانیل است.

وقتی که شربت مربای توت فرنگی قوام آمد، قابلمه را از روی اجاق گاز بردارید. برای آماده شدن مربای توت‌فرنگی، به حدود نیم‌ساعت زمان نیاز است؛ هر چه این مدت طولانی‌تر شود، مربا تیره‌رنگ‌تر می‌شود.

مارمالاد زردآلو , طرز تهیه مارمالاد زردآلو , مارمالاد زردآلو با ژلاتین

مربای توت فرنگی درسته,مربای توت فرنگی خوشرنگ,moraba toot farangi

طرز تهیه شربت توت فرنگی

در صورتی که می‌خواهید از شربت مربا نیز به صورت جداگانه استفاده کنید، پیش از پخت کامل توت فرنگی‌ها، مقدار زیادی از آب آن را به داخل ظرف دیگری منتقل کنید و سپس با اضافه کردن مقدار نیم کیلوگرم شکر یا عسل به توت فرنگی های داخل قابلمه، حرارت دادن را برای چند دقیقه دیگر ادامه دهید تا شربتی که بعد از اضافه کردن شکر حاصل شده نیز قوام بیاید.

در چنین شرایطی مدت زمان نیم‌ساعته برای پخت کامل توت فرنگی باید کم شود زیرا در غیر این صورت توت فرنگی‌ها در مرحله دوم حرارت دیدن، له می‌شوند یا تغییر رنگ می‌دهند.

مربای آلبالو و گیلاس,طرز تهیه مربای آلبالو و گیلاس,مربای آلبالو و گیلاس خانگی,مربای آلبالو و گیلاس خوشمزه

آموزش طرز تهیه شربت و مربای توت فرنگی خوش رنگ با عسل و شکر


لطفا منبع را ذکر نمایید : وبلاگ دیفاری

  • محمد حسینی