دیفاری

مطالب زیبا

دیفاری

مطالب زیبا

آموزش طرز تهیه کوکوی اسفناج و پیازچه

چهارشنبه, ۱۰ دی ۱۳۹۳، ۰۵:۱۱ ق.ظ

آشپزی ایرانی با گوجه

آموزش طرز تهیه کوکوی اسفناج و پیازچه

کوکوی اسفناج

برای این پست آموزش تهیه کوکوی اسفناج و پیازچه را برای بازدیدکنندگان گرامی

آماده کرده ایم برای مشاهده آموزش این پست را دنبال کنید

مواد لازم جهت طبخ کوکوی اسفناج و پیازچه

اسفناج تازه 200 گرم ، پیازچه 4 ساقه ،  تخم مرغ 5 عدد ،  نمک و فلفل به میزان لازم ،  تره فرنگی 2 ساقه ،  سبزی کوکو 150 گرم ،  گردو 20 گرم ،  روغن مایع 2/1 پیمانه

کوکوی اسفناج

طرز تهیه کوکوی اسفناج و پیازچه

ابتدا تره فرنگی را شسته و خرد کرده ، اسفناج را پاک کرده و خرد می کنیم، پیازچه را خرد کرده و سپس سبزی کوکو را خرد کرده و تمام سبزیجات را مخلوط کرده، گردو را ریز خرد کرده همراه با تخم مرغ ها مخلوط می کنیم و خوب هم می زنیم ، نمک و فلفل را اضافه کرده روغن را داغ کرده کوکو را داخل تابه می ریزیم. بعد از اینکه کاملاً سرخ شد طرف دیگر کوکو را سرخ می کنیم و بعد همراه با زیتون و گوجه فرنگی و خیارشور سرو می کنیم.

آشپزیگروه آشپزی

لطفا منبع را ذکر نمایید : وبلاگ دیفاری

  • محمد حسینی