دیفاری

مطالب زیبا

دیفاری

مطالب زیبا

دستور طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای خوشمزه و سنتی مجلسی

دلمه فلفل دلمه ای,طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای,دستور پخت دلمه فلفل دلمه ای

مواد لازم دلمه فلفل دلمه ای

فلفل‌ دلمه‌ای :•: 3 عدد

گوشت چرخ کرده :•: 200 گرم

پیاز :•: یک عدد متوسط

بادمجان :•: یک عدد

جعفری ساطوری :•: 3 قاشق غذا خوری

پنیر پیتزا :•: 100 گرم

رب گوجه فرنگی :•: 2 قاشق غذا خوری

زرد چوبه :•: یک قاشق مربا خوری

آب ، نمک و فلفل :•: به اندازه کافی

روغن :•: به میزان لازم

دلمه قالبی,طرز تهیه دلمه قالبی,دستور پخت دلمه قالبی,دلمه برگ مو قالبی

دلمه فلفل دلمه ای,طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای,دستور پخت دلمه فلفل دلمه ای

طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای

با ذکر بسم الله الرحمن الرحیم آشپزی رو آغاز می کنیم.ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و در مقداری روغن تفت می‌دهیم تا به صورت طلایی دربیاید سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه و تفت می‌دهیم

در این هنگام زردچوبه ، نمک ، فلفل ، رب گوجه فرنگی و 2 قاشق آب به آن اضافه می‌کنیم.بادمجا‌ن‌ را به صورت حلقه‌ای یا نگینی خرد می کنیم و در تابه دیگری سرخ می‌کنیم و سپس آن را هم به مواد گوشتی اضافه کرده و تفت می‌دهیم

بعد از اضافه کردن بادمجان تابه را روی حرارت کم به مدت 5 دقیقه قرار می دهیم تا مواد به خورد هم بروند بعد از 5 دقیقه آن را از روی حرارت برداشته جعفری ساطوری را اضافه می کنیم و هم می‌زنیم سر فلفل دلمه‌ای ها را بریده و داخل آن را با قاشق خالی می‌کنیم

دلمه بادمجان,طرز تهیه دلمه فلفل و بادمجان,دلمه بادمجان و فلفل

دلمه فلفل دلمه ای,طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای,دستور پخت دلمه فلفل دلمه ای

دلمه فلفل دلمه ای

و مواد دلمه را درون آن می‌ریزیم و روی آن را پنیرپیتزا ریخته و در فلفل را روی آن می‌گذاریم در آخر فلفل‌ها را داخل یک ظرف قرار می دهیم کف ظرف را به اندازه نیم سانت آب می ریزیم و در ظرف را گذاشته و روی حرارت ملایم یا داخل فر به مدت بیست‌ دقیقه می‌پزیم

برای زیبایی هر چه بیشتر غذا از فلفل های دلمه ای رنگی استفاده کنید.ریختن پنیر پیتزا برای طعم بهتر غذاست و اجباری به استفاده نیست.برای طمع لذیذتر می توانید از سس گوجه فرنگی تند هم در کنار دلمه ها استفاده کنید

دلمه کاهو,طرز تهیه دلمه کاهو,دستور پخت دلمه کاهو

دستور طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای خوشمزه و سنتی مجلسی

لطفا منبع را ذکر نمایید : وبلاگ دیفاری

  • محمد حسینی