طرز تهیه سمبوسه جنوبی
شنبه, ۸ آبان ۱۳۹۵، ۱۰:۴۲ ب.ظ
سمبوسه جنوبی
گوشت چرخ کرده ۰/۵ کیلو
پیاز درشت ۱ عدد
فلفل درشت دلمه ۲ عدد
سیب زمینی ۰/۵ کیلو
روغن به میزان کافی
سبزی دلمه ۱ کیلو
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
نان لواش ۲۰ عدد
آرد ۳ قاشق غذا خوری
- فلفل دلمه و پیاز را چرخ و با گوشت سرخ کنید.
- سیب زمینی ها و سبزی دلمه را ریز خرد کنید و به گوشت و فلفل دلمه بیفزایید.
- نمک و ادویه و فلفل بزنید و روی حرارت بسیار کم بگذارید با بخار خودش بپزد و مواد کاملاٌ به خورد هم بروند .
- نان لواش را مربع یا سه گوش ببرید و از مایه لای آن بگذارید و تا کنید . برای آن که لواش باز نشود ، سه قاشق آرد را با کمی آب حل کنید ، به طوری که مثل ماست سفت شود و محل بستن نان را با آن بچسبانید.
- لواش را در روغن فراوان و داغ سرخ کنید .
- میتونید برای تزئینش از جعفری و گوجه استفاده کنید.
لطفا منبع را ذکر نمایید : وبلاگ دیفاری
- ۹۵/۰۸/۰۸