آموزش طرز تهیه تخم مرغ عسلی خوشمزه و مقوی برای صبحانه
يكشنبه, ۲ آبان ۱۳۹۵، ۰۷:۴۴ ب.ظ
آموزش طرز تهیه تخم مرغ عسلی خوشمزه و مقوی برای صبحانه
دستور آشپزی و طرز تهیه تخم مرغ عسلی بسیار خوشمزه و مقوی
مواد لازم تخم مرغ عسلی
تخم مرغ :•: 3 عدد
آب :•: به میزان لازم
دستور آشپزی و طرز تهیه تخم مرغ عسلی بسیار خوشمزه و مقوی
طرز تهیه تخم مرغ عسلی
در تهیه تخم مرغ عسلی مهم ترین نکته این است که طریقه طبخ ما بصورتی باشد که سفید کاملا پخته شود ولی زرده کمی شل و عسلی باشد. ابتدا یک ظرف مناسب روی حرارت قرار می دهیم و 3/4 ظرف را پر از آب می کنیم و پس از شستشوی تخم مرغ ها آنها را داخل ظرف قرار می دهیم.
باید با دقت مراقب جوش آمدن آب باشیم ، چون اگر زمان زیادی از جوش آمدن آب بگذرد دیگر تخم مرغ ها عسلی نمی شود و کاملا آبپز می شوند. نکته مهم در تهیه تخم مرغ عسلی اینست که وقتی آب داخل ظرف جوش امد تا ده می شماریم و بعد از ان سریعا تخم مرغ ها را از آب جوش خارج می کنیم.
آموزش طرز تهیه تخم مرغ عسلی خوشمزه و مقوی برای صبحانه
لطفا منبع را ذکر نمایید : وبلاگ دیفاری
- ۹۵/۰۸/۰۲