آموزش طرز تهیه پنه پاستا فیله مرغ با سس آلفردو خامه و سس سفید
آموزش طرز تهیه پنه پاستا فیله مرغ با سس آلفردو خامه و سس سفید
آموزش آشپزی و دستور تهیه پنه با سس آلفردو خوشمزه و مجلسی
مواد لازم برای سس آلفردو
¤ کره :•: یک چهارم پیمانه ¤
¤ خامه یا سس سفید :•: یک پیمانه ¤
¤ سیر :•: یک حبه خرد شده ¤
¤ پنیر پارمزان رنده شده :•: یک پیمانه و نیم ¤
¤ جعفری تازه :•: یک چهارم پیمانه ریز شده ¤
آموزش آشپزی و دستور تهیه پنه با سس آلفردو خوشمزه و مجلسی
طرز تهیه سس آلفردو
کره را در تابه متوسط آب کنید. یادتان باشد حرارت اجاق باید ملایم باشد. خامه را به کره اضافه کنید و بگذارید مخلوط برای پنج دقیقه قل بخورد.
بعد جعفری، سیر و پنیر را اضافه کنید و مرتب و سریع مخلوط را به هم بزنید و از روی حرارت آن را بردارید.
مواد لازم پنه با سس آلفردو
¤ فیله مرغ :•: 200 گرم ¤
¤ پاستا پنه :•: 1 بسته ¤
¤ جعفری خردشده :•: مقداری برای تزیین ¤
طرز تهیه پنه با سس آلفردو
فیله مرغ را به صورت تکه های کوچک خرد کنید یا در روغن تفت دهید یا این که روی اجاق کباب کنید. حالا سس آلفردو را آماده کنید. مرغ و سس را با هم مخلوط کرده و در تابه ای گود بریزید .
پاستا پنه را به روش معمول در آب بپزید و بعد از آبکش کردن به سس اضافه کنید و خوب هم بزنید تا پاستا به سس کاملا آغشته شود و تابه را روی شعله ملایم کمی حرارت دهید. سپس جعفری خرد شده را برای تزیین روی غذا بریزید و سرو کنید .
آموزش طرز تهیه پنه پاستا فیله مرغ با سس آلفردو خامه و سس سفید
لطفا منبع را ذکر نمایید : وبلاگ دیفاری