دیفاری

مطالب زیبا

دیفاری

مطالب زیبا

آموزش کامل طرز تهیه پیتزا مارگاریتا ایتالیایی خوشمزه و سالم

پیتزا مارگاریتا,طرز تهیه پیتزا مارگاریتا,دستور پخت پیتزا مارگاریتا,پیتزا مارگاریتا ایتالیایی,پیتزا مارگاریتا گوجه فرنگی

آموزش آشپزی و دستور تهیه پیتزا مارگاریتا ایتالیایی سالم و خوشمزه

مواد لازم پیتزا مارگاریتا

روغن زیتون :•: 1 قاشق سوپخوری

گوجه پخته و خرد شده :•: 400 گرم 

ریحان تازه خرد شده :•: 1 قاشق سوپخوری

سیر ریز خرد شده :•: 2 حبه

رب گوجه فرنگی :•: 2 قاشق سوپخوری

پنیر موتزارلا ورقه شده :•: 450 گرم

برگ تازه ریحان :•: برای تزیین

خمیر پیتزا :•: به تعداد کافی

برای آموزش کامل تهیه خمیر پیتزا در منزل «« اینجا »» کلیک نمایید

پیتزا مخلوط با مایکروفر , طرز تهیه پیتزا مخلوط در خانه , پیتزا مخلوط خوشمزه قابلمه تستر مایکرویو

پیتزا مارگاریتا,طرز تهیه پیتزا مارگاریتا,دستور پخت پیتزا مارگاریتا,پیتزا مارگاریتا ایتالیایی,پیتزا مارگاریتا گوجه فرنگی

آموزش آشپزی و دستور تهیه پیتزا مارگاریتا ایتالیایی سالم و خوشمزه

طرز تهیه پیتزا مارگاریتا

فر را با حرارت 375 درجه فارنهایت یا 190 درجه سانتیگراد روشن کنید.خمیر پیتزا را در قالب قرار دهید. با استفاده از یک کفگیر سوراخدار کوچک، روغن زیتون را قطره قطره روی خمیر بریزید.

برای تهیه سس، گوجه فرنگی های پخته، ریحان خرد شده، سیر و رب گوجه فرنگی را در یک کاسه متوسط مخلوط کنید و یک لایه نازک از سس روی خمیر بریزید.

پیتزاها را به مدت 15 دقیقه در فر بپزید. سپس آنها را از فر خارج کرده، ورقه های پنیر را در یک لایه روی سس بچینید، دوباره پیتزاها را به مدت 10 تا 13 دقیقه در فر قرار دهید. سپس آنها را با برگ تازه ریحان تزئین کرده، برش بزنید و فورا سرو نمایید.

پیتزا فوری با نان تست,طرز تهیه پیتزا فوری با نان تست,پیتزا آسان و سریع با نان تست

آموزش کامل طرز تهیه پیتزا مارگاریتا ایتالیایی خوشمزه و سالم

لطفا منبع را ذکر نمایید : وبلاگ دیفاری

  • محمد حسینی

آموزش آشپزی