دیفاری

مطالب زیبا

دیفاری

مطالب زیبا

آموزش طرز تهیه استانبولی پلو خوشمزه و مجلسی با گوشت و مرغ

استانبولی پلو,طرز تهیه استانبولی پلو,دستور پخت استانبولی پلو,درست کردن استانبولی پلو

آموزش آشپزی و دستور پخت استانبولی پلو مجلسی و خوشمزه

مواد لازم استانبولی پلو

برنج :•: یک کیلو

گوجه فرنگی :•: سه کیلو

گوشت مغز ران بدون استخوان :•: 750 گرم

پیاز سرخ کرده :•: 3 تا 4 قاشق سوپخوری

روغن :•: 100 تا 150 گرم

رب گوجه فرنگی :•: یک قاشق سوپخوری

نمک و فلفل :•: به مقدار کافی

با توجه به سلیقه خود می توانید در استانبولی پلو از لوبیا سبز و سیب زمینی استفاده نمایید. در استانبولی پلو می توان به جای گوشت قیمه از گوشت چرخ کرده و مرغ نیز استفاده کرد که بستگی به ذائقه شما دارد.

زرشک پلو با مرغ,طرز تهیه زرشک پلو با مرغ,زرشک پلو با مرغ و مخلوط,زرشک پلو با مرغ مجلسی

استانبولی پلو با سیب زمینی,استانبولی پلو با لوبیا سبز,استانبولی پلو با گوشت,استانبولی پلو با مرغ,استانبولی پلو رزا منتظمی,استانبولی پلو بدون گوشت,استانبولی پلو با گوشت چرخ کرده

آموزش آشپزی و دستور پخت استانبولی پلو مجلسی و خوشمزه

طرز تهیه استانبولی پلو

برای تهیه استانبولی پلو ابتدا برنج را پاک کنید و با آب گرم چندین بار آن را بشورید (به ازای هر 1 پیمانه برنج2 پیمانه آب بریزیدید )و در قابلمه ای بریزید.

گوجه فرنگی ها را تمیز بشورید و سر آنها را بگیرید و اگر بزرگ هستند با چاقو دو الی سه برش بدهید و در آبمیوه گیری بریزید تا آب آنها گرفته شود سپس با 2الی3 لیوان آب مخلوط کنید و روی برنج بریزید

تا جای که به اندازه 4 انگشت از سطح روی برنج بالاتر بیاید و (اگر احیانا کمتر بود آب مجددا اضافه کنید) یک قاشق سوپ خوری نمک و 3/4قاشق روغن به آن بیفزایید و 1ساعت صبر کنید تا برنج خیس بخورد.

گوشت ها را بشکل گوشت قورمه سبزی برش دهید. پیاز را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید و در تابه ای روغن بریزید و زیر شعله اجاق را روشن کنید تا روغن کمی داغ شود بعد پیاز خرد شده را در روغن بریزید

و کمی تفت دهید و بگذارید کمی طلایی شود و بعد گوشت ها را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا آب گوشت کشیده شود و سپس 2 الی 3 لیوان آب در تابه بریزید تا گوشت خوب پخته و اصطلاحا مغز پخت شود

و کمی نمک و رب گوجه فرنگی به گوشت اضافه کنید و اجازه دهید آب آن تبخیر شود و کمی غلیظ شود.(قیمه باید زودتر از برنج آماده شود)

بعد قابلمه ای که برنج در آن خیس خورده است را روی شعله اجاق قرار دهید و با حرارت متوسط بگذارید تا بجوش بیاید و آب آن کاملا تبخیر شود

و (اگر مغز برنج هنوز خام بود1 الی 2 لیوان آب گوجه فرنگی یا آب به آن بیفزایید و صبر کنید تا برنج مغز پخت شود و آب آن تبخیر شود) وسط برنج را باز کنید

و قیمه را در وسط برنج بریزید و روی آن را با برنج پنهان کنید و در قابلمه را بگذارید تا استانبولی پلو کاملا پخته شود و در دیس بکشید و نوش جان کنید.

 میتوانید برای قیمه گوشتها را چرخ کنید و با پیاز داغ داخل تابه تفت دهید و با 1الی 2 قاشق رب گوجه فرنگی و 1 لیوان آب بگذارید بپزد و غلیظ شود و در برنج استفاده کنید.

 استانبولی پلو مانند غذاهایی مثل عدس پلو و زرشک پلو از غذاهایی است که در بین ایرانیان طرفداران بسیاری دارد.

لوبیا پلو,طرز تهیه لوبیا پلو,دستور پخت لوبیا پلو,لوبیا پلو مجلسی,لوبیا پلو شیرازی

آموزش طرز تهیه استانبولی پلو خوشمزه و مجلسی با گوشت و مرغ

لطفا منبع را ذکر نمایید : وبلاگ دیفاری

  • محمد حسینی