دیفاری

مطالب زیبا

دیفاری

مطالب زیبا

آموزش کامل طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ فوری خوشمزه و خانگی در فر

پیتزا مرغ و قارچ,طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ,دستور پخت پیتزا مرغ و قارچ

دستور آشپزی و طرز پخت پیتزا مرغ و قارچ خوشمزه و سالم در خانه

مواد لازم پیتزا مرغ و قارچ کاری

سینه مرغ :•: نیم کیلو

قارچ :•: نیم کیلو

فلفل دلمه ای :•: متوسط دو عدد

پیاز :•: یک عدد

سس گوجه فرنگی :•: به مقدار لازم

ادویه کاری :•: به مقدار لازم

نمک و فلفل :•: به میزان لازم

برای آموزش کامل تهیه خمیر پیتزا در منزل «« اینجا »» کلیک نمایید

پیتزا مارگاریتا,طرز تهیه پیتزا مارگاریتا,دستور پخت پیتزا مارگاریتا,پیتزا مارگاریتا ایتالیایی,پیتزا مارگاریتا گوجه فرنگی

درست کردن پیتزا مرغ و قارچ,\djch rhv] , lvy,پیتزا مرغ و قارچ در مایکروفر,پیتزا مرغ و قارچ هانی شف,پیتزا مرغ و قارچ خوشمزه,پیتزا مرغ و قارچ در منزل,pitza gharch morgh

دستور آشپزی و طرز پخت پیتزا مرغ و قارچ خوشمزه و سالم در خانه

طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ

برای تهیه پیتزا قارچ و مرغ ابتدا خمیر پیتزا را آماده کنید. سینه مرغ را در قابلمه ای بگذارید و روی آن آب بگیرید و پیاز و زرد چوبه به آن اضافه کنید و روی شعله بگذارید تا بپزد.

زمانی که سینه مرغ تقریبا در حال پخت نهایی بود نمک را به آن بیفزایید و صبر کنید تا کاملا پخته شود و در آبکشی سینه را قرار دهید تا خنک شود و سپس سینه مرغ را با چاقو ریش ریش کنید.

قارچها را پوست بگیرید بشورید و حلقه حلقه ای  خرد کنید و فلفل دلمه ای ها را نیز بشورید و تخمه های آن را در بیاورید و نگینی ریز خرد کنید.

کمی روغن در تابه بریزید و قارچ های حلقه ای برش زده را در تابه بریزید و کمی تفت دهید و مرغ های ریش شده را بهمراه فلفل دلمه ای های نگینی خرد شده  را در تابه بریزید و با قارچها تفتی بدهید و نمک ،فلفل و ادویه کاری را بروی مواد بپاشید به هر میزان که دوست دارید.

بهتر است سریع تا مقداری قارچها  تفت خورد مواد را به آن بیفزایید تا قارچ ها سرخ نشوند و خاصیتشان حفظ شود. بعد تابه را از روی شعله اجاق بردارید و مدام تفت دهید تا مواد با داغ بودن تابه سرخ نشوند.

خمیر پیتزا را تا قطر 2 سانتیمتر پهن کنید و نگذارید قطرش بیشتر از این بشود. سس گوجه فرنگی را بر تمامی خمیر پیتزا بمالید و بعد مواد داخل تابه را بر روی خمیر بریزید و با استفاده از قاشق روی خمیر پهن کنید

سپس پنیر پیتزا رنده شده را روی مواد بریزید و اگر دوست داشتید مجددا روی پنیر نیز سس گوجه فرنگی بریزید و ظرف را در فر قرار دهید و در دمای 220 درجه سانتیگراد ، بمدت 30 دقیقه بگذارید تا مواد و خمیر پیتزا پخته شود

زمانی که احساس کردید خمیر کمی پخته شده است در فر را باز کنید و روی پیتزا را پنیر بریزید و مجدد ظرف را در فر قرار دهید و 5 الی 15 دقیقه دیگر صبر کنید پیتزا مرغ و قارچ شما کاملا پخته شده و آماده نوش جان کردن است

یکی از ادویه های عالی برای انواع پیتزا ها آویشن است اگر از عطر آن خوشتان می آید حتما در پیتزا استفاده کنید و لذت یک پیتزای خوش عطر و طعم را بچشید.

پیتزا پپرونی , طرز تهیه پیتزا پپرونی , دستور پخت پیتزا پپرونی

آموزش کامل طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ فوری خوشمزه و خانگی در فر

لطفا منبع را ذکر نمایید : وبلاگ دیفاری

  • محمد حسینی