دیفاری

مطالب زیبا

دیفاری

مطالب زیبا

آموزش کامل طرز تهیه پیتزا پپرونی سالم و خوشمزه فوری در منزل

پیتزا پپرونی , طرز تهیه پیتزا پپرونی , دستور پخت پیتزا پپرونی

دستور آشپزی و طرز پخت پیتزا پپرونی خوشمزه و مجلسی در خانه

مواد لازم پیتزا پپرونی

سس قرمز :•: 3 قاشق غذاخوری

پنیر پیتزا :•: به میزان لازم

سوسیس یا ژامبون پپرونی :•: 250 گرم

گوجه فرنگی :•: 1 عدد

فلفل دلمه ای :•: 1 عدد

نمک و ادویه :•: به میزان لازم

روغن مایع :•: به میزان لازم

خمیر پیتزا :•: 1 بسته

پیتزا مخلوط با مایکروفر , طرز تهیه پیتزا مخلوط در خانه , پیتزا مخلوط خوشمزه قابلمه تستر مایکرویو

پیتزا پپرونی بدون فر , پیتزا پپرونی در ماهیتابه , پیتزا پپرونی ایتالیایی , پیتزا پپرونی چیست , پیتزا پپرونی خوشمزه

دستور آشپزی و طرز پخت پیتزا پپرونی خوشمزه و مجلسی در خانه

طرز تهیه پیتزا پپرونی

برای تهیه پیتزا پپرونی در آغاز اولین کار آماده سازی فر است ، پس فر را روشن کنید و روی دمای 120درجه سانتیگراد بگذارید تا گرم شود. کف قالب پیتزا را کاملا روغن بمالید تا خمیر پیتزا به آن نچسبد خمیری که از بیرون خریداری کرده اید قسمتی را که صافتر است را روی قالب فر بگذارید و سس قرمز را روی خمیر بریزید

بشکلی که سس سرتا سر خمیر پیتزا را بگیرد و ضخامت آن 3 میلیمتر باشد، سپس پنیر پیتزای رنده شده را روی سس قرمز بریزید تا کاملا پوشیده از پنیر شود و بعد سوسیس یا ژامبون پپرونی که از قبل خرد و آماده کرده اید را روی پیتزا بریزید

سپس گوجه فرنگی (وسط گوجه را در بیاورید و نریزید زیرا باعث میشود که آب بیندازد و در طعم و ظاهر پیتزا اثر نامطلوب میگذارد) و فلفل دلمه ای بریزید و روی آن را آویشن بریزید که ادویه مخصوص تمامی پیتزا ها است.

در آخر ظرف را داخل فر بگذارید و دمای آن را روی 220 درجه سانتیگراد قرار دهید و ابتدا 15 دقیقه بگذارید بگذرد سپس هر 5 دقیقه آن را چک کنید ، هر زمان که دیدید خوب پف کرد و روی پیتزا پخته است

فر را خاموش کنید و پیتزا را در بیاورید و داخل ظرف مناسبی قرار دهید و نوش جان کنید. اگر تمایل داشته باشید می توانید مثل پیتزا مخلوط داخل پیتزا پپرونی هم قارچ حلقه حلقه شده اضافه نمایید.

پیتزا مارگاریتا,طرز تهیه پیتزا مارگاریتا,دستور پخت پیتزا مارگاریتا,پیتزا مارگاریتا ایتالیایی,پیتزا مارگاریتا گوجه فرنگی

آموزش کامل طرز تهیه پیتزا پپرونی سالم و خوشمزه فوری در منزل

لطفا منبع را ذکر نمایید : وبلاگ دیفاری

  • محمد حسینی